Webshop Vino D'Amigo

Ondanks dat "online proeven" nog niet tot de mogelijkheden behoort, kunt u wel online uw wijnen bestellen bij Vino D'Amigo. Vino D'Amigo levert uw bestelling vanaf € 49,-  zonder bezorgkosten bij u thuis. Wenst u eerst een wijnadvies op maat?. Stuurt u ons dan uw wijnwensen naar info@vinodamigo.nl, of kom proeven in ons proeflokaal te Oud-Beijerland.

Categorie:

Wijnhuis

Wijntype


Alpha Domus AD Chardonnay

Witte wijn
€ 22,95

Alpha Domus AD The Aviator

Rode wijn
€ 39,95

Alpha Domus Barnstormer Syrah

Rode wijn
Een aromatische rode wijn gemaakt van 100% Syrah druiven met aroma's van zoethout, zwarte peper, bosbessen. Medium body met aroma's van zwarte kersen en donkere bessen, rijke cacao en kruidige tonen. De rijping op Frans eiken geeft een extra dimensie van kruiden en vanille. De voor Alpha Domus kenmerkende zachte en soepele tannines maken met een lange afdronk de Barnstormer tot een top culinaire wijn.

Air NZ Wine Awards 2016 - Goud
Hawke's Bay Wine Awards 2016 - Goud
Blue Gold - Sydney International Wine Competition 2017
International Wine & Spirits 2016 - Silver Outstanding
€ 18,95

Alpha Domus First Solo

Witte wijn
€ 16,95

Alpha Domus Merlot Cabernet

Rode wijn

De Pilot Range van Alpha Domus uit Nieuw-Zeeland is value for money wijn, uitstekend uitgebalanceerde wijnen die het pure karakter van de druivenvariëteit en het rijpe fruit laten smaken. The Pilot Range staat voor eerlijk en heerlijk genieten.

De Merlot Cabernet is een aantrekkelijke en goed uitgebalanceerde Bordeaux blend met een klassieke boeket van geurige kruiden en donker fruit.Een fijne textuur vol en rijk qua smaak met lange afdronk.

€ 13,95

Alpha Domus Pinot Noir

Rode wijn
€ 15,95

Alpha Domus Sauvignon Blanc

Witte wijn

De Pilot Range van Alpha Domus uit Nieuw-Zeeland is value for money wijn, uitstekend uitgebalanceerde wijnen die het pure karakter van de druivenvariëteit en het rijpe fruit laten smaken. The Pilot Range staat voor eeerlijk en heerlijk genieten.

Alpha Domus Sauvignon Blanc uit Nieuw Zeeland, hier proeft u de frisheid van peer, limoen en kruisbes met tonen van rijp tropisch fruit zoals passievruchten en mango.Deze Sauvignon Blanc van Alpha Domus kenmerkt zich door elegante frisheid met een volzachte afdronk..Een van de toonaangevende Sauvignon Blanc's uit Nieuw-Zeeland geproduceerd door een Nederlandse familie in Hawkes Bay, in het zuidoosten van het Noordereiland.

€ 13,95

Alpha Domus The Navigator

Rode wijn
€ 18,95

Alpha Domus The Wingwalker Viognier

Witte wijn
€ 16,95

Antiche Terre Venete Amarone della Valpolicella

Rode wijn
€ 26,95

Neem contact op

locatie

Vino D'Amigo
Marktplein 6
3261 BZ Oud-Beijerland

+31 (0) 626314040
info@vinodamigo.nl

Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje