• Verzendkosten slechts €7,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Vino D'Amigo

Rode wijn bestellen in de Hoeksche Waard

De beste rode wijn bestellen in de Hoeksche Waard en in de regio Rijnmond doet u bij Vino D’Amigo in Oud-Beijerland!

44 Producten


Wij zijn een wijnbar, restaurant en wijnshop in één en hebben jarenlange ervaring in de wijn. Dankzij onze expertise en kennis van wijnen, kunt u bij ons de lekkerste rode wijn kopen en wij helpen u hier graag mee.

Soorten rode wijn bestellen

Het kopen van rode wijn kan niet altijd even makkelijk zijn, want er zijn verschillende soorten rode wijnen. Bent u op zoek naar een complexe en krachtige rode wijn of juist een frisse en fruitige rode wijn? Wij helpen u graag door het geven van wijnadvies. Er zijn verschillende smaakprofielen en wij zoeken de beste wijn voor u passend bij uw wensen.

Welke rode wijn kopen bij welk gerecht?

Dankzij de verscheidenheid aan rode wijnen, past elke rode wijn bij een ander gerecht. Een goede wijn-spijs combinatie zorgt voor het extra genieten van een gerecht. Dankzij ons brede assortiment is het bestellen van rode wijn zeker mogelijk voor verschillende gelegenheden. Volle rode wijn past bijvoorbeeld goed bij gerechten met rijk vlees dat gegrild, geroosterd of gerookt is. Ook bij lam, rund, varken of wild past een volle rode wijn. Bij medium rode wijn past gegrild eten vanuit de Spaanse, Portugese of Italiaanse keuken. Een lichte rode wijn is lekker bij gerechten met paddenstoelen, zoals risotto of een pasta met champignons. Kortom, het kopen van een rode wijn stelt zeker niet teleur.

Rode wijn bestellen voor de horeca

Bent u horecaondernemer? Wijn voor de horeca inkopen is mogelijk bij ons. Naast rode wijn kunt u ook bij ons terecht voor het bestellen van andere wijnen zoals:

Koop uw rode wijn bij ons

Bent u op zoek naar een goede rode wijn? Wij zijn een van de toonaangevende wijnbars in Nederland en wij delen graag onze kennis, ook over de lekkerste wijn-spijscombinaties. De beste wijnen vindt u in onze wijnshop! Bestel direct door te bellen naar +31626314040 of vraag voor meer informatie.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0