• Verzendkosten slechts €7,95
 • Snelle levering
 • Wijnadvies van onze sommelier

Vino D'Amigo

Wijn inkopen als Horecabedrijf

Wilt u als horecaondernemer scherp wijn inkopen?

Dan is Vino D’Amigo is een goede leverancierskeuze. Met onze ervaring en kennis sinds 1999 helpen wij u met veel plezier aan een juiste wijnkeuze voor een optimaal rendement. Daarnaast biedt de inkoop van wijn voor u als horecaondernemer verschillende voordelen, die we hieronder verder bespreken.

De juiste wijn voor de horeca inkopen

Wijn inkopen wordt niet even snel geregeld. Het kiezen van de juiste wijn vergt wat tijd. Juist bij de horeca is het van belang de juiste wijnen te bestellen die bij het menu of moment passen. Een goede wijn-spijscombinatie is een genot om als gast te ervaren en hiermee wij helpen u graag.Master of Vino,
partnerschap voor horecaondernemers die wijn serieus nemen

Voordelen wijn-inkoop voor u als horecaondernemer

Ontdek onze wijnen voor de horeca!
Al sinds 1999 selecteren wij als horecaleverancier voor u de mooiste wijnen van authentieke familie-wijnhuizen uit voornamelijk Italie, Spanje en Portugal. Nu alles duurder wordt in de Horeca kunt u zich met onze wijnen blijvend onderscheiden met een unieke prijs-kwaliteitverhouding voor uw gasten. Tevens vindt u een goede sparringspartner bij Vino D'Amigo om een optimaal afgestemde wijnkaart samen te stellen. U vindt zowel exclusieve wijnen alsook gangbare huiswijnen.

Bent u horecaondernemer en heeft u interesse in onze wijnen? Wij bieden u diverse voordelen:

 • Wij bieden training van zowel uw witte als zwarte brigade ter bevordering van kennis en wijnverkoop aan tafel.
 • Assistentie bij het ontwikkelen van wijn-spijscombinaties.
 • U kunt onze wijn zowel online alsook via uw accountmanager inkopen tegen speciale horecacondities.
 • Als international-winebroker bieden wij u een direct-import mogelijkheid voor de inkoop van uw wijnen vanaf slechts 1 pallet.
  Vino D'Amigo verzorgt hiervoor voor u de accijnsaangifte en transport. 
 • Levering via eigen bezorgdienst.

Unieke en onderscheidende wijnen

Wij geven u graag wijnadvies zodat u de beste wijnen kunt inkopen. Hierbij kijken wij naar het smaakprofiel van de wijnen in combinatie met uw wensen. Wilt u een zoete wijn bestellen voor bij een kruidig en pittig gerecht? Of een krachtige wijn bestellen voor bij gerechten met boterige en romige sauzen? Misschien wel een volle wijn bestellen voor bij een kipgerecht? En als afsluiter dessertwijn bestellen voor bij het nagerecht? Door ons brede assortiment is een wijn voor horeca inkopen zeker mogelijk.

Persoonlijk advies op maat

Om de best passende wijn voor horeca inkopen te vinden, gaan wij graag met u in gesprek. Wij bieden een wijnadvies op maat aan waarbij onze sommelier u graag van dienst is. Zo vertelt hij of zij u meer over onze wijnhuizen, de plekken waar onze wijnen vandaan komen. Het verhaal achter de inkoop van wijnen vinden wij erg belangrijk en deze verhalen vertellen wij u graag.

Vino D'Amigo maakt van uw gast een vriend!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

 • Al je orders en retouren op één plek
 • Het bestelproces gaat nog sneller
 • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

vergelijk0