• Verzendkosten slechts €7,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Vino D'Amigo

Zoete wijn kopen in de Hoeksche Waard

Bij Vino D’Amigo in Oud-Beijerland kunt u zoete wijn kopen in de Hoeksche Waard en in de regio Rijnmond.

4 Producten


Seen 4 of the 4 products

Onder zoete wijn worden verschillende soorten wijn gezien. Zo kan een zoete witte wijn heerlijk zijn om mee te beginnen of in combinatie met kaas. Daarnaast kan een zoete witte of zoete rode wijn ook als dessertwijn dienen.

Soorten zoete wijn kopen

In onze wijnbar kunt u verschillende soorten zoete wijnen kopen. Welke zoete wijn u wilt kopen, hangt af van de wijn. Zo hebben wij zoete en fruitige wijnen, waarvan enkele dessertwijnen zijn. Een heerlijke zoet, witte wijn is de Santalba Rioja Viña Hermosa Semidulce. Deze wijn heeft een uitstekende zoetheid en een zachte textuur. Deze wijn is hierdoor ook zeer makkelijk te drinken. Een lekkere zoete, rode wijn is de Gildo Franconia. Deze wijn is zoet met een kruidige afdronk en aroma’s van framboos, bramen en bosbes. Op zoek naar een goede zoete wijn om te kopen? Onze sommelier geeft u graag wijnadvies.

Dessertwijnen en andere wijnen

Bij ons kunt u ook terecht voor het kopen van dessertwijn. Dessertwijnen zijn heerlijk als een dessert op zich of in combinatie met een nagerecht. Vaak zijn dessertwijnen zoete wijnen en gaan daarom goed samen met een dessert zoals fruit, ijs of taart. Ook kunt u terecht bij ons voor:

Wijn voor u als horecaondernemer

De beste wijn bestellen doet u bij ons. Wilt u als horecaondernemer wijn voor horeca inkopen, dan helpen wij u graag. Wij kijken graag met u naar het smaakprofiel wat u zoekt. Dankzij ons brede assortiment kunt u naast ook andere wijnen kopen.

Bestel nu uw witte wijn

Bij ons staat wijnplezier op één. Dankzij onze kennis en passie voor wijnen kunnen wij u veel vertellen over de wijnen in ons assortiment. Neem nu contact met ons op voor het bestellen van wijn door een e-mail te sturen naar [email protected].

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0