• Duurzame verzending slechts €5,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Verzenden/Retourneren

Placeholder

Duurzaam verzenden met HUP!

HUP, de afkorting van Hurry Up Parcels. Een door Vino D'Amigo met zorg geselecteerde koerier. Uw bestelling ontvangen moet toch ook een feest zijn! HUPHUP, Hurry Up Parcels zorgt voor een snelle levering door eigen HUPPERS, in de meeste gevallen binnen 1-5 dagen al in huis. U ontvangt geen track & tracecode maar kunt de status van uw bestelling bekijken in "Mijn account"

Verzendkosten 

De verzendkosten voor levering op het door u gekozen adres bedragen slechts € 5,95.
Per bestelling betaalt u slechts eenmaal verzendkosten ongeacht het aantal bestelde artikelen.

HUP Parcels levert bij u op het aangegeven adres en indien u niet thuis bent proberen de HUPPERS het bij de buren.

Hurry Up Parcels zorgt voor levering met een glimlach.

Hurry Up Parcels een onderscheidende koerier welke uw bestelling met een glimlach bezorgt.

Duurzaam verzenden         

Bij Vino D'Amigo proberen wij zo duurzaam mogelijk te verzenden. Extra en/of milieubelastend verpakkingsmateriaal reduceren wij tot een minimum. In combinatie met de uitgekiende logistieke service van Hurry Up Parcels dragen we samen bij aan een beter milieu.

De klant is koning!

Klantvriendelijkheid en servicegerichtheid staan bij Hurry Up Parcels op nummer één. Wij vinden het erg belangrijk dat onze chauffeurs de tijd nemen voor het afleveren van uw bestelling van Vino D'Amigo. Onze chauffeurs ook wel HUPPERS genoemd zijn opgeleid om u als klant van Vino D'Amigo de beste service te verlenen. Onze doelstelling is dat u met een tevreden gevoel het pakket in ontvangst neemt.

Retourneren

Om een retourzending goed te laten verlopen vragen wij u vooraf een e-mail naar [email protected] te sturen met de reden waarom u iets retour wilt sturen. Wij zullen vervolgens zo spoedig een terugkoppeling geven over het vervolgproces.

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0