• Verzendkosten slechts €7,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Vino D'Amigo

Dessertwijn kopen in de Hoeksche Waard

Dessertrecepten verdienen een goede bijpassende wijn en deze wijn kunt u vinden in de Hoeksche Waard en in de regio Rijnmond. De beste dessertwijn kopen doet u in de Hoeksche Waard en in de regio Rijnmond bij Vino D’Amigo in Oud-Beijerland.

2 Producten


Seen 2 of the 2 products

De dessertwijn is vaak een zoetere wijn die gedronken wordt in combinatie met een nagerecht of als dessert op zich. Een dessertwijn kan ook een stille, mousserende of versterkte wijn zijn. Kortom, voor verschillende dessertrecepten hebben wij een bijpassende wijn.

Dessertwijn kopen passend bij verschillende desserts

Verschillende dessertrecepten vragen verschillende bijpassende wijnen. Het vinden van een dessertwijn lijkt makkelijk, maar juist door de verschillende soorten nagerechten kan dit toch moeilijk zijn. Een chocolademousse is bijvoorbeeld erg machtig en dit nagerecht kan goed gecombineerd worden met een versterkte wijn. Neemt u fruit als dessert, een fris nagerecht? Dan past een frisse, zoete wijn hier goed bij. Bent u een horecaondernemer en wilt u wijn voor horeca inkopen? Wij geven u graag wijnadvies op maat.

Verschillende soorten dessertwijnen

Wij verkopen verschillende bijpassende wijnen voor dessertrecepten. Onze dessertwijnen zijn zoet en fruitig. Denk aan de Cantine Gulino Jaraya, een heerlijke wijn uit Italië. Deze zoete, witte dessertwijn wordt verkregen door de kostbare Moscato-druiven en biedt aroma’s van gedroogde vijg, abrikoos en kruidnagel. De Spaanse, frisse wijn Santalba Rioja Las Flores heeft een lichte textuur en een zoetheid met aroma’s van citrusvruchten, honing en vanille. Deze wijn is ook erg lekker voor bij een dessert.

Overige wijnen

Naast het kopen van dessertwijnen, kunt u bij ons ook terecht voor het bestellen van andere wijnen. Wij hebben een breed assortiment en kijken graag mee naar het smaakprofiel wat u zoekt:

Koop onze lekkerste dessertwijnen

Wilt u wijn bestellen bij ons? Wij helpen u graag met het vinden van bijpassende wijnen voor dessertrecepten. Voor informatie over wijn-spijscombinaties kunt u ook bij ons terecht. Neem gerust contact met ons op of stuur een e-mail naar: [email protected].

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0