• Verzendkosten slechts €7,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Vino D'Amigo

Rosé wijn kopen in de Hoeksche Waard

Bent u een echte wijnliefhebber en wilt u rosé wijn kopen in de Hoeksche Waard en in de regio Rijnmond?

4 Producten


Seen 4 of the 4 products

Vino D’Amigo in Oud-Beijerland is een wijnbar, restaurant en wijnshop in één! Geniet van wijnen uit de mooiste streken van Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk. Uiteraard kunt u bij ons ook genieten van heerlijke gerechten passend bij onze wijnen.

Soorten rosé wijn kopen

Wij hebben een zorgvuldig geselecteerd rosé-wijnassortiment met wijnen uit Italië en Spanje. Zo is de Angiuli Maccone Primitivo Rosato een smaakvolle rosé die perfect past bij een zomerse barbecue. Deze wijn heeft aroma’s van rode bessen en is verkregen door de primitivo druiven te persen en te vergisten. Een andere heerlijk, lichte rosé wijn is de Santalba Rioja Viña Hermosa Rosado. Deze wijn is gemaakt van de Tempranillo druif met aroma’s van rood fruit zoals aardbeien en frambozen. Het kopen van andere rosé wijnen is ook mogelijk en onze sommelier helpt u graag met het geven van wijnadvies.

Andere Mediterrane wijnen in ons assortiment

Natuurlijk is het ook mogelijk om andere wijnen te bestellen bij ons. Het smaakprofiel van een wijn is belangrijk voor als u bepaalde smaken voor ogen heeft. Wilt u wijn voor de horeca inkopen, dan wilt u natuurlijk dat de wijnen die u bestelt passen bij het menu dat u aanbiedt. Bij ons kunt u ook zoete wijn kopen als aperitief. Een krachtige wijn bestellen voor bij een gerecht met rood, gegrild vlees kan ook bij ons.

Koop hier de beste rosé wijn

Bij ons staat wijnplezier op één. Wij vertellen u graag alles over ons, onze wijnen en de geschiedenis ervan. Weet u welke rosé u wilt bestellen of juist niet? Onze sommelier helpt u graag met uw keuze. Bestel direct door te bellen naar+31626314040.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0