• Verzendkosten slechts €7,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Vino D'Amigo

Betaalmethoden

Placeholder

Vino D'Amigo gebruikt Mollie als paymentprovider.

Mollie faciliteert voor meer dan 28.000 bedrijven online betalingen vanuit de hele wereld. Mollie is pionier in online betalingen. De toewijding aan betalingsverkeer, passie voor technologie en alles wat daarbij hoort, zit in ons bloed -aldus Mollie.

Mollie – Betere betalingen

VEILIGHEID MOLLIE

Beveiligd op bankniveau
Ook al zijn we geen bank, we nemen geld minstens zo serieus. Zeker jouw geld. Daarom leggen we onszelf de hoogste veiligheidseisen op.

Gebouwd op vertrouwen
Veiligheid is de norm in alles wat we doen. Van data tot de screening van medewerkers. Vele klanten vertrouwen Mollie hun geld en gevoelige gegevens toe.

Permanent toezicht
De Nederlandsche Bank stelt hoge eisen aan de veiligheid, betrouwbaarheid en stabiliteit van betaalinstellingen. Uiteraard voldoen we daaraan, 24/7.

Industry standards
Wij zijn PCI DSS-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop we de veiligheid van de transacties voor klanten en consumenten hebben geregeld.

Ultieme dataprotectie
Al je gegevens staan gegarandeerd op Europese servers in extreem beveiligde ruimtes onder toezicht van ons NOC-team.

iDEAL
Uw betaling verloopt via iDEAL. De dienst iDEAL is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen en is eigendom van Currence.

Kosten iDEAL 
Vino D'Amigo betaalt de kosten van uw iDEAL betaling

 

Klarna achteraf betalen

Achteraf betalen via Klarna

Achteraf betalen bij online aankopen is een wettelijk plicht, Klarna voert voor Vino D'Amigo het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht ontvangt van Klarna. Met de Klarna App kunt u dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf uw smartphone. In de online omgeving Mijn Klarna kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. Klarna houdt u op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit.  Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kunt u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen inzake achteraf betalen altijd contact opnemen met Klarna.

Let op achteraf betalen met Klarna is niet gratis!

Klarna is geen gratis dienst en belast Vino D'Amigo € 1,00 + 2,99% over het verkoopbedrag, Vino D'Amigo belast u voor € 1,00 + 2,99% per transactie. 

 

 

 

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0