• Verzendkosten slechts €7,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Vino D'Amigo

Wijn inkopen als horecabedrijf

Placeholder

Wilt u als horecaondernemer wijn voor uw horecabedrijf inkopen? Wijn inkopen via Vino D'Amigo al 25 jaar een goede keuze. Met onze ervaring en kennis helpen wij u met veel plezier aan een juiste wijnkeuze met optimaal rendement. Daarnaast biedt de inkoop van wijn bij Vino D'Amigo voor u als horecaondernemer verschillende voordelen, die we hieronder verder bespreken.

De juiste wijn voor de horeca inkopen

Wijn inkopen wordt niet even snel geregeld. Het kiezen van de juiste wijn vergt wat tijd. Juist bij de horeca is het van belang de juiste wijnen te bestellen die bij het menu passen. Een goede wijn-spijscombinatie is een genot om te ervaren en wij helpen hier u graag met de inkoop van de juiste wijn.Master of Vino, voor horecaondernemers die wijn serieus nemen

Voordelen inkoop wijn voor u als horecaondernemer

Bent u horecaondernemer en heeft u interesse in onze wijnen? Wij bieden u verschillende voordelen:

  • Wij bieden training van zowel uw witte als zwarte brigade ter bevordering van kennis en wijnverkoop aan tafel.
  • U kunt onze wijn inkopen tegen speciale horecacondities.
  • Als international winebroker bieden wij directe import bij de inkoop van wijn.
  • Een samenwerking bij het ontwikkelen van wijn-spijscombinaties is mogelijk.

Unieke en onderscheidende wijnen

Wij geven u graag wijnadvies passend bij uw menukaart en prijssegment. Door onze directe wijnimport en connecties ter plaatse bent u straks ook onderscheidend met uw wijnkaart en zult u verrast zijn met het te behalen rendement.

Persoonlijk advies op maat

Om de best passende wijn voor horeca inkopen te vinden, gaan wij graag met u in gesprek. Wij bieden een wijnadvies op maat aan waarbij onze sommelier u graag van dienst is. Zo vertelt hij of zij u meer over onze wijnhuizen, de plekken waar onze wijnen vandaan komen. Het verhaal achter de inkoop van wijnen vinden wij erg belangrijk en deze verhalen vertellen wij u graag.

Vino D'Amigo maakt van uw gast een vriend!

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0