• Verzendkosten slechts €7,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Vino D'Amigo

Wijnadvies in de Hoeksche Waard en regio Rijnmond

3 Producten


Seen 3 of the 3 products

Voor het beste wijnadvies in de Hoeksche Waard en in de regio Rijnmond kunt u terecht bij Vino D’Amigo in Oud-Beijerland. Wij kenmerken ons door het geven van persoonlijk wijnadvies voor de horeca en particulieren in de Hoeksche Waard en in de regio Rijnmond. Het geven van hulp bij de wijnkeuze in de horeca in de Hoeksche Waard vinden wij belangrijk, zodat u de lekkerste en beste wijnen serveert.

Wilt u meer een persoonlijk wijnadvies?

Neem telefonisch contact op

Het belang van wijnadvies

Wijn voor horeca inkopen is bij ons zeker mogelijk. Daarnaast geven wij ook persoonlijk wijnadvies voor de horeca. De juiste wijn kiezen voor uw bedrijf is belangrijk. Het gaat hierbij niet alleen om de smaak, maar de wijnen moeten ook passen bij het menu dat u aanbiedt. Serveert u bijvoorbeeld vlees? Dan past hier weer een andere wijn bij dan wanneer u vis of schaal- en schelpdieren serveert. Wanneer de juiste wijn bij het gerecht wordt gekozen, komen de smaken extra goed tot hun recht. Wij geven dus graag hulp bij de wijnkeuze in de horeca, zodat u de beste wijnen inkoopt. Mede dankzij onze wijntraining voor uw personeel kunt u professionele doorverkoop en tevreden gasten verwachten.

Wijn drinkende mannen - Vino D'amigo

Hoe geven wij wijnadvies op maat?

Wij geven persoonlijk wijnadvies voor de horeca dankzij onze sommelier, lid van het Nederlands gilde van sommeliers. Hij of zij vertelt u meer over onze wijnhuizen, waar onze wijnen vandaan komen. Zo komt u meer te weten over de geschiedenis van deze wijnhuizen, de bijbehorende wijngaarden en natuurlijk de wijnen. Door deze wijnkeuze hulp voor de horeca, wordt het proces van het kiezen en het bestellen van wijn vergemakkelijkt.

Persoonlijk wijnadvies voor horeca

Bij het kopen van wijn is het goed om te weten naar welke wijn u op zoek bent. Door middel van ons persoonlijke wijnadvies komt u hierachter. Wij helpen u graag door te luisteren naar wat voor smaakprofiel u op zoek bent en wij u wijnkeuze hulp kunnen geven. Weet u al waar u naar zoekt? Dan staan hieronder soorten wijnen die kunnen passen bij uw wensen, bijvoorbeeld:

Informeer naar de mogelijkheden voor hulp bij wijnkeuze

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij geven u graag wijnadvies. Wijnplezier staat bij ons op nummer één en wij willen graag ons enthousiasme en kennis overbrengen door middel van persoonlijk wijnadvies. Voor meer informatie of voor vragen voor hulp bij wijnkeuze, neemt u contact met ons op door te bellen naar +31626314040.

 

Kom bij ons lang voor een persoonlijk wijnadvies

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0