• Duurzame verzending slechts €5,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Zalm

Placeholder

Zalmfilet met gorgonzola

Gorgonzola is een blauwschimmelkaas van volle koemelk uit het noorden van Italië, heerlijk met een zalmfilet. En u proeft natuurlijk echt Italië. Buon appetito!

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Bestrooi de zalmfilets met zout en peper. 
  3. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in smalle ringen.
  4. Snijd de gorgonzola in plakken.
  5. Leg de zalmfilets in een ingevette ovenschaal, en verdeel de bosui en gorgonzola over de zalm. 
  6. Giet de witte wijn in de ovenschaal. En plaatst de zalm in het midden van de oven.
  7. Laat de vis in 15 à 20 minuten gaar worden.
  8. Haal de zalm na ongeveer 20 minuten uit de oven en serveer met wat fijngesneden peterselie. 

Tip: Lekker om te serveren met rijst of gebakken aardappeltjes

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0