• Duurzame verzending slechts €5,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Chocolade Brownies

Placeholder

Chocoladebrownies

Het is een van de populairste zoetigheden: de brownie. Logisch ook, want die smeuïge binnenkant is verslavend lekker. Deze brownie is een echte aanrader! Lekker om het diner mee af te sluiten. En ook nog eens snel klaar!

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Smelt de pure chocolade samen met de roomboter.
  3. Als de chocolade en de boter gesmolten zijn, haal je de pan van het vuur en laat je het geheel een beetje afkoelen. 
  4. Voeg de basterdsuiker toe en roer goed door.
  5. Ondertussen meng je in een andere kom de bloem met het zakje bakpoeder en een snufje zout. Zeef de bloem om klontjes te voorkomen.
  6. Voeg vervolgens de eieren toe en roer het goed door.
  7. Meng daarna het bloemmengsel beetje voor beetje met de gesmolten chocolade/boter.
  8. Voeg de fijngehakt hazelnoten toe.
  9. Als alles goed gemengd is, schep je het geheel in een ingevette ovenschaal.
  10. Bak de brownie ongeveer 30 minuten in de oven. 
  11. Smelt nog wat chocolade naar keuze, en sprenkel dit in streepjes over de brownie heen.
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0