• Duurzame verzending slechts €5,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Cheesecake

Placeholder

Bessen kwarktaart met een Cantuccini-bodem

Een zelfgemaakte kwarktaart is een ideale manier om je gasten te verrassen! Een frisse taart met een Italiaanse touch door een overheerlijke bodem van Cantuccini koekjes. 

Bereidingswijze

  1. Laat in een kom met koud water de gelatine ca. 5 minuten weken
  2. Smelt de boter en maal de cantuccini koekjes fijn in en keukenmachine.
  3. Schenk, terwijl de motor draait, de gesmolten boter bij de koekkruimels.
  4. Verdeel het cantuccini mengsel over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Zet tot gebruik in de koelkast.
  5. Pers de citroen uit en voeg het sap met een klein beetje water in een steelpan en breng tegen de kook aan.
  6. Voeg de uitgeknepen gelatine toe en laat dit al roerend oplossen.
  7. Meng de kwark met de mascarpone en suiker in een grote kom.
  8. Voeg het gelatinemengsel toe en roer het goed door.
  9. Schenk het mengsel in de springvorm.
  10. Laat de kwarktaart 4 uur opstijven in de koelkast.
  11. Maak ondertussen de bessentopping. 
  12. Pureer de aardbeien, frambozen en bessen. 
  13. Doe het gepureerde fruit in een klein pannetje met wat suiker en laat het inkoken. 
  14. Serveer de kwarktaart met de bessentopping en een blaadje munt.  
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0