• Duurzame verzending slechts €5,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Pasta truffel

Placeholder

Truffeltagliatelle met entrecote

Truffelliefhebbers opgelet! Pasta en truffel zijn 2 bekende Italiaanse ingrediënten. Voor deze lekkere pasta gebruiken we tagliatelle, verse groenten, truffel en entrecote. 

Bereidingswijze

  1. Maak de knoflook en ui schoon en snijd deze in kleine stukjes.
  2. Snijd de courgette en de kastanjechampignons in kleine stukken.
  3. Rasp de citroen en pers de citroen uit, bewaar het citroensap apart.
  4. Kook de tagliatelle volgens de verpakking.
  5. Fruit de ui en knoflook 2 minuten in olijfolie en voeg peper en zout toe.
  6. Voeg de courgette en de kastanjechampignons toe en bak 6-8 minuten op middelhoog vuur gaar. Roer regelmatig en voeg een scheutje room toe. 
  7. Voeg naar smaak peper en zout toe aan de entrecote. Bak de entrecote medium, op hoog vuur. Laat de entrecote een paar minuten rusten en snij deze dan in mooie dunne reepjes.
  8. Giet de pasta af en voeg de citroenrasp, sap en de groente toe aan de pasta en roer goed door elkaar.
  9. Maak de borden op, leg de rucola op de borden, voeg vervolgens de pasta met groente toe. Rasp de truffel over de pasta en leg de reepjes entrecote bovenop. 
  10. Maak het af met Parmezaanse kaas en olijfolie.

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0