• Duurzame verzending slechts €5,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Pasta pesto

Placeholder

Fettuccine met kip en pesto 

Pasta met pesto is een lekker en gemakkelijk recept dat je in ieder geval 1 keer in je leven gekookt moet hebben. Je combineert kip in een lekker pestosaus met fettuccine pasta. De pasta pesto is voor 4 personen en staat binnen een half uur op tafel.

 

Bereidingswijze

  1. Doe voor de pesto de basilicum, de olijfolie, pijnboompitten, knoflook en een flink snufje zout in een keukenmachine of blender, en pureer tot het mengsel glad is. 
  2. Schep in een kom en roer de twee soorten kaas erdoor. 
  3. Verhit de plantaardige olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de kipfilets gaar. 
  4. Breng ondertussen een grote pan met wat zout aan de kook. Voeg de pasta toe en laat 8/10 minuten koken.
  5. Snijd de kipfilet in kleine blokjes
  6. Giet de pasta af, voeg de kip en pesto toe, en voeg daarna peper naar smaak toe. 
  7. Garneer de pasta met basilicum of rucola en extra pijnboompitten en Parmezaanse kaas. 
Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0