• Verzendkosten slechts €7,95
  • Snelle levering
  • Wijnadvies van onze sommelier

Vino D'Amigo

Prosecco kopen in de Hoeksche Waard

Bent u op zoek naar een fruitige prosecco om te kopen in de Hoeksche Waard en in de regio Rijnmond?

12 Producten


Seen 12 of the 12 products

Bij wijnbar Vino D’Amigo in Oud-Beijerland vindt u heerlijke prosecco’s. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een van de toonaangevende wijnbars in Nederland. Wijnliefhebbers van het hele land komen naar ons toe om te genieten van een glas wijn in combinatie met een heerlijk gerecht.

Welke soort prosecco kopen

Prosecco komt uit Italië en qua smaak is deze wijn vrij fruitig. Prosecco is een mousserende wijn waarin zich koolzuurgas bevindt. Het kopen van prosecco voor feestelijke gelegenheden is dus logisch, aangezien deze wijn bubbels bevat. Benieuwd naar onze mousserende wijnen? Bekijk ons assortiment.

Wijnadvies op maat

Bent u op zoek naar een mousserende wijn, maar weet u niet precies welke wijn bij u past? Onze sommelier geeft u graag persoonlijk wijnadvies. Dankzij onze expertise en passie kunnen wij u alles vertellen over onze wijnen. Bent u horecaondernemer, dan kunt u bij ons ook wijn voor de horeca inkopen. Wij vertellen u graag alles over het smaakprofiel van onze wijnen. Naast mousserende wijnen, kunt u ook zoete wijnen kopen. Ook het bestellen van witte wijnen is mogelijk.

Koop uw prosecco bij ons

De beste wijnen bestellen doet u bij ons. Wij zijn één van de toonaangevende wijnbars van Nederland. Dagelijks komen er wijnliefhebbers bij ons in het restaurant genieten van een glas wijn. Voor persoonlijk wijnadvies kunt u ook altijd bij ons terecht. Bij vragen of meer informatie kunt u een e-mail sturen naar: [email protected].

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0