• Verzendkosten slechts €7,95
 • Snelle levering
 • Wijnadvies van onze sommelier

Vino D'Amigo

Vaderdag

Placeholder

Wijn voor Vaderdag

20 juni 2021

Vaderdag wordt in Nederland gevierd op de derde zondag van juni. Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij het vaderschap wordt gevierd. Jaren zorgt je vader voor je, daarom is het nu tijd je vader in de watten te leggen. En hoe kan dat beter dan met een heerlijke fles wijn van goede kwaliteit? Bij Vino D´Amigo verkopen we stuk voor stuk goede kwalitatieve wijn uit Italië, Spanje en Portugal. Genoeg keus dus! Verras jouw vader of opa met een mooie fles wijn van Vino D’Amigo. 


Wat geef je voor Vaderdag?

 1. 1. Antiche Terre Venete Amarone

  Gemaakt van Corvina Veronese, Corvinone en Rondinella. De druiven worden zorgvuldig met de hand geplukt, en daarna op matten van stro te drogen gelegd, waar ze gedurende een periode van 3 tot 4 maanden een natuurlijk droogproces ondergaan. Het drogen concentreert het suikergehalte. Het dikke sap verkregen door het persen van de gedroogde druiven laat men vervolgens langzaam gisten gedurende een periode variërend van 15 tot 20 dagen.

  Bestellen

 2. 2. Antiche Terre Venete Lugana

  Een zeldzaam houtgerijpte Albariño uit Riax Baixas, waarvan de druiven met de hand geoogst zijn. In de neus heeft de wijn tonen van limoen, citrus, abrikoos en perzik. De smaak heeft een zachte aanzet met herkenbare mineraliteit. Na vinificatie rijpt de wijn nog op eikenhouten vaten en vervolgens op de fles.

  Bestellen

 3. 3. ABANDO Rioja Rosé Barrel fermented

  Een wijn gemaakt van Tempranillo-druiven. Na het ontstelen worden de druiven in roestvrijstalen tanks geplaatst en 14 uur samen met hun eigen sap geweekt. Ze worden licht geperst en de resulterende most wordt gefermenteerd in nieuwe Amerikaanse eikenhouten vaten. De wijn rust vijf maanden. Het resultaat is een complexe en exotische wijn, fris en fruitig.

  Bestellen

 4. 4. Nicosia Alantaría

  Deze mousserende wijn is gemaakt van Insolia Alantarìa Brut druiven. Een uitstekende geur en een aangename frisheid. Deze bubbel is lekker als aperitief en heeft een aantrekkelijke geur.

  Bestellen

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

vergelijk0