NICOSIADankzij een grote passie van die van vader op zoon gedurende vijf generaties is overgedragen is Cantine Nicosia vandaag de dag een van de meest toonaangevende wijnmaker van de Siciliaanse. Een dynamisch, modern en efficiënt bedrijf, in staat om naar de toekomst te kijken met volledige inachtneming van de traditie, aan wiens begeleiding Carmelo Nicosia wordt vergezeld door zijn twee zonen Francesco en Graziano, door een hecht team van jonge medewerkers en, niet het minst, de oenoloog Maria Carella.

 

 

 

Nicosia produceert duurzaam met volledige inachtneming van het milieu. Nicosia heeft de beste inheemse wijnstokken en variëteiten die zich het best ontwikkelen voor hoogstaande wijnen op het speciefieke Siciliaanse grondgebied.Door continu onderhouden en verbeteren van de grond en een zeer zorgvuldige selectie van druiven en een constante zorg voor het werk in de kelder garandeert Nicosia al jaren lang de bijzondere kenmerkende kwaliteit.

 

Inmiddels volgen Francesco en Graziano Nicosia deze innovatie onder toeziend oog van hun vader,"Siciliaanse wijn heeft iets geweldigs!" -aldus senior.

Inschrijven nieuwsbrief

Reserveren wijnbar

Webshop

Bestel in onze webshopOnline wijn bestellen kan eenvoudig en snel in onze webshop.
Gratis bezorgd vanaf € 69,-

NAAR DE WEBSHOP

Events

In the spotlight

Winnaar Horecaprijs

Neem contact op

locatie

Vino D'Amigo
Marktplein 6
3261 BZ Oud-Beijerland

+31 (0) 626314040
info@vinodamigo.nl

Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje