Wijnbar Vino D´Amigo 

Ervaar de wijnen van Vino D´Amigo in onze wijnbar, Geopend op donderdag en vrijdag van 16:00 uur tot 23:30 en zaterdag van 12:00 tot 23:30 uur.  Onze wijnbar is ook beschikbaar voor feestjes en evenementen tot 50 personen (in het zomerseizoen tot 90 personen). Voor nadere informatie of reserveringen: info@vinodamigo.nl of bel 06-26314040.

Klik hier voor de actuele menukaart van Vino D'Amigo >>>Belangrijk om te weten!

Per 1 juni 2020 zijn de overheidsregels i.v.m. Coronavirus als volgt;
- maximaal dertig personen (inclusief personeel) mogen bij de horecazaken naar binnen met inachtneming van de 1,5 meter-maatregel.
- voorwaarde is ook dat alle gasten aan een tafel kunnen zitten.
- reserveren wordt verplicht
- aan de gasten moeten worden gevraagd of ze kampen met gezondheidsklachten die kunnen duiden op corona.
Vino D'Amigo neemt u bevestiging met veel genoegen aan onder de voorwaarden dat u bovenstaande regels volledig aanvaard. Wij vragen u nadrukkelijk indien u kampt met gezondheidsklachten die kunnen duiden op corona deze reservering te verplaatsen naar een ander tijdstip wanneer u weer geheel klachtenvrij bent.

 


TIP!

Unieke belevenis met de High-Wine van Vino D'Amigo

Een unieke belevenis aldus- vele gasten die de High-Wine van Vino D'Amigo al hebben meegemaakt. U wordt ontvangen met een heerlijk glas Prosecco Spumante en krijgt vervolgens uitleg over het programma "Kleur-Geur & Smaak". De warming-up bestaat uit het ruiken van diverse geuren die voorkomen in wijn om vervolgens proefwijnen te analyseren. In de pauze van de bijna 2 uur durende High-Wine wordt u getrakteerd op anti-pasti/tapasplateau en Flammkuchen D'Amigo. Deel 2 bestaat wederom uit geurtesten en en proeven van wijnen om uiteindelijk af te sluiten met een surprise drankje. Kosten per persoon € 32,50. Vooraf reserveren is gewenst.


 

Vino D'Amigo de 1e wijnbar van de Hoeksche Waard behoort inmiddels tot een van de beste wijnbars van Nederland -waar u zowel van wijn kunt genieten alsook wijn kunt kopen- aldus de organisatie `Winebar of the Year`. Vino D'Amigo is gehuisvest in een prachtig monumentaal pand uit 1836 midden in het gezellige centrum aan de haven van Oud-Beijerland. Het pand is ingericht als een traditionele Italiaanse enoteca met behoud van originele details.

In de wijnbar worden alle wijnen per glas geserveerd en in de traditionele espressobar geniet u van een unieke en eigen ontwikkelde koffiemelange die het proeven meer dan waard is (Café D'Amigo). Bij Vino D'Amigo droomt u  heerlijk weg en kunt u echt genieten, zowel binnen alsook zomers op ons buitenterras. Vino D'Amigo heet u van harte welkom in het Zuid-Hollandse Oud-Beijerland, het gastvrije en gemoedelijke winkel- en horecacentrum van de Hoeksche Waard.

 

GRATIS PARKEREN IN HET CENTRUM VAN OUD-BEIJERLAND

Vino D´Amigo maakt van ´n gast ´n vriend !

Het monumentale pand is gevestigd aan kop van de haven precies op de hoek van de Bierkade en het Marktplein 6, 3261 BZ te Oud-Beijerland.

 


      

 

 


Inschrijven nieuwsbrief

Reserveren wijnbar

Webshop

Bestel in onze webshopOnline wijn bestellen kan eenvoudig en snel in onze webshop.
Gratis bezorgd vanaf € 69,-

NAAR DE WEBSHOP

Events

In the spotlight

Winnaar Horecaprijs

Neem contact op

locatie

Vino D'Amigo
Marktplein 6
3261 BZ Oud-Beijerland

+31 (0) 626314040
info@vinodamigo.nl

Het artikel is toegevoegd aan je winkelmandje